Carregant...
anys descobrint mil formes diferents de no fer una web normal
des de 1998 publicitat online | botigues online | disseny web | posicionament seo | legislació web | redacció blogs | traducció webs | xarxes socials
Descobreix-nos...

Per aquest motiu has de tenir una web:

Les nostres webs es posicionen més i obtens més vendes.

Botigues online & Disseny web

10 anys d'allotjament i dominis .com i .cat amb textos legals complets europeus (RGPD), britànics (LPDRU, LLIRU, LPCERU) i estatunidencs (LPCC), garantia i protocol https de seguretat tls 1.2, articles il•limitats, còpies de seguretat, manteniment i suport tècnic, codi i disseny de la seva propietat, +20 idiomes inclosos autonòmics, posicionament en xarxes socials, manual d'ús en espanyol (estem treballant per a traduir-ho al català), campanyes de publicitat online, redacció de blogs per periodista

Posicionament seo

Augmenta la velocitat de descàrrega, incrementa compatibilitat i renova codi obsolet

Informe paraules clau

Redacta el teu web adaptant-la i incorporant en el text les paraules clau catalanes més demandades

Disminució carrega web

Redueix radicalment el pes alleujant fins a un 80% la sobrecàrrega total del teu web

Traducció webs

Identifica't amb els turistes i clients estrangers (anglès, francès, alemany i italià)

Publicitat online

Segons un estudi de Microsoft per cada euro invertit en publicitat online s'obtenen 1,85€. Publicitat anunciada en pàgines webs, noticiaris, periòdics, blogs, fòrums i aplicacions mòbils gratuïtes en la localitat que desitgis

Experts en textos jurídics web

Compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades europeu (RGPD), vigent des del 25 de maig de 2018, la Llei de Protecció de Dades de 1998 del Regne Unit (LPDRU), la Llei de Llibertat d'Informació de 2000 del Regne Unit (LLIRU), la Llei de Privacitat i Comunicacions Electròniques de 2003 del Regne Unit (LPCERU), i la Llei de Privacitat del Consumidor de Califòrnia de 2018 (LPCC) segons el que s'estableix pel Governador de Califòrnia el 28 de juny de 2018

Redacció de blogs

Articles 100% originals redactats per periodista fins a 2.000 paraules en català. Especial atenció a sinònims i posicionament SEO

Gestió xarxes socials

Contingut d'interès en 6 plataformes: facebook, twitter, linkedin, pinterest, instagram i youtube

Servei social amb ONG
Des del divendres 1 de març 2019 Webscaparate CATALUNYA rebaixa el 7% de la seva tarifa als seus clients per a donar-ho a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya®

Treballs realitzats

T'agrada aquesta web?

Ja que al teu negoci li fa falta una web, escriu-nos i et farem una, quin domini has pensat?

Garanties

La confiança dels nostres clients es basen
en les garanties que oferim.

10 anys de Garantia

Incloem 10 anys de garantia de funcionament en Telèfon intel•ligent, Tauleta, Pc & SmartTV per a TOTES les nostres pàgines web. Servidor amb tallafocs, antivirus, antispam i antiphishing 24h/365d, i còpies de seguretat cada 30 dies.

Programació Neta

Una acurada atenció als detalls, ús de codi net i ben estructurat per enginyers de programari garanteixen una experiència d'usuari fluida per a tots els teus clients.

SEO per a Google, Yahoo! i Bing

Incloem garantia en TOTES les nostres pàgines web en el desenvolupament d'un codi optimitzat per al SEO en Google, Yahoo! i Bing, augmentant la velocitat de descàrrega i compatibilitat en navegadors.
 
 
 
 

Paraules clau

Lliurament d'informe perquè redactis el teu web adaptant-la i incorporant en el text les paraules i expressions clau més demandades de la teva professió en Google, Yahoo! i Bing.

Legislació web

TOTES les nostres pàgines web compleixen amb el Reglament General de Protecció de Dades europeu 2016/679 (RGPD) vigent des del 25 de maig de 2018, amb la Llei de Protecció de Dades de 1998 del Regne Unit (LPDRU) vigent des del 16 de juliol de 1998, amb la Llei de Llibertat d'Informació de 2000 del Regne Unit (LLIRU) vigent des del 30 de novembre de 2000, amb la Llei de Privacitat i Comunicacions Electròniques de 2003 del Regne Unit (LPCERU) vigent des de l'11 de desembre de 2003, i amb la Llei de Privacitat del Consumidor de Califòrnia de 2018 CA-AB-375 (LPCC) segons el que s'estableix pel Governador de Califòrnia el 28 de juny de 2018.

Publicitat

Obsequiem en TOTES les nostres pàgines web una campanya de publicitat del teu negoci amb una durada de 7 dies anuals durant 10 anys en la localitat que desitgis.

Idiomes

TOTES les nostres pàgines web poden ser redactades i optimitzades en Català, Espanyol, Anglès, Francès, Alemany i Italià.


Frases

Si no suportes el fracàs, no estàs preparat per a l'èxit [Germàn Domìnguez] | Els negocis inverteixen, les persones gasten [Germàn Domìnguez] | Els governs mai generen ocupació, són els empresaris [Larry Page] | Si un empresari no cuida als seus empleats, difícilment aquests cuidaran als seus clients [Richard Branson] | Emprenedor és aquell que no creu que tot està inventat [Steve Jobs] | Un producte deixa de ser car quan hi ha un client que paga per això [Donald J. Trump] | No tolero la falta de respecte per part de l'empleat o del client. La frase "El client sempre té la raó" ha fet molt de mal [Emilio Botín] | El client és el rei i tot el que vulgui, mentre el pagui, sigui legal i segur, se li concedirà [Enrique Sarasola] | Una empresa desapareix quan comença a gastar diners [Florentino Pérez] | L'èxit de qualsevol empresa resideix realment a oferir una cosa nova i diferenciador [Jeff Bezos] | Vols publicar la teva frase?. Envia'ns-la al nostre email [Tu]
Germàn Domìnguez
Germàn Domìnguez

Si no suportes el fracàs, no estàs preparat per a l'èxit.

Germàn Domìnguez
Director de Webscaparate CATALUNYA
Larry Page
Larry Page

Els governs mai generen ocupació, són els empresaris.

Larry Page
Director de Alphabet
Richard Branson
Richard Branson

Si un empresari no cuida als seus empleats, difícilment aquests cuidaran als seus clients.

Richard Branson
Fundador de Virgin Group
Steve Jobs
Steve Jobs †

Emprenedor és aquell que no creu que tot està inventat.

Steve Jobs †
Director de Apple
Donald J. Trump
Donald J. Trump

Un producte deixa de ser car quan hi ha un client que paga per això.

Donald J. Trump
Director de The Trump Organization (fins a 2017)
Emilio Botín
Emilio Botín †

No tolero la falta de respecte per part de l'empleat o del client. La frase "El client sempre té la raó" ha fet molt de mal.

Emilio Botín †
President del Grup Santander
Enrique Sarasola
Enrique Sarasola

El client és el rei i tot el que vulgui, mentre el pagui, sigui legal i segur, se li concedirà.

Enrique Sarasola
President de Room Mate Hotels
Florentino Pérez
Florentino Pérez

Una empresa desapareix quan comença a gastar diners.

Florentino Pérez
President de ACS
Jeff Bezos
Jeff Bezos

L'èxit de qualsevol empresa resideix realment a oferir una cosa nova i diferenciador.

Jeff Bezos
Director de Amazon

 • Molt interessant el servei que ofereix Webscaparate. De res serveix tenir una web fantàstica si després el potencial client es desespera mentre es carrega la web. Avui dia és fonamental el temps i el meu web és més competitiva ara que s'ha reduït substancialment el seu temps d'accés.
  Jorge Postigo Rosa
  Director de Advocat en la Xarxa
  Arroyo de la Miel, Málaga, Espanya
 • Estic molt satisfet amb el treball realitzat analitzant el SEO. Sens dubte recomano el seu treball. El que més m'agrada és el seu treball amb les persones. És a dir, un veritable tracte personalitzat.
  Dr. Agustín Alcántara
  Director de Clínica Dental Alcántara
  Córdoba, Espanya
 • Van realitzar un estudi SEO impecable per a la meva empresa. Recomanable 100%.
  Juan Pascual
  Propietari de Juan Pascual Fotografia
  Málaga, Espanya
 • L'informe sobre les paraules clau realment em va ajudar a veure el que la gent està posant en els motors de cerca per a buscar advocats. He pogut inserir text en la meva pàgina web amb la finalitat de millorar la meva presència en Google, Yahoo! i Bing, i augmentar el nombre de visites.
  Victoria Westhead
  Directora de Victoria Westhead Solicitor
  Arroyo de la Miel, Málaga, Espanya
 • Des que s'ha disminuït el temps de càrrega, la web, sense cap altre canvi va més lleugera, més àgil i és més visible. S'ha notat un munt en el temps de visualització. Estic molt content, gràcies.
  Jose Antonio Pérez
  Director de Pérez de Miguel i Associats
  Málaga, Espanya
 • Un servei competent i eficaç amb un tracte rebut exquisit i professional, ens ha brindat la possibilitat d'incloure tots els formularis i clàusules necessàries per a poder complir amb l'embull de requisits legals en el cada dia més complex món d'internet, de les pàgines web, el comerç electrònic i els seus derivats, una presentació flamant de documents degudament enquadernats que denoten serietat i professionalitat, i que ens garanteix la seguretat i la protecció necessàries alhora que ens ha permès legalitzar la nostra web.
  Fernando Ascanio
  Director de Zona Verda
  La Orotava, Tenerife, Espanya

Últims projectes

Fes un client, no una venda.
- Katherine Barchetti -
Antonio Sevillano Fotògraf. Col•legis, noces, comunions

Antonio Sevillano Fotògraf. Col•legis, noces, comunions

Textos legals RGPD per a contractes, autoritzacions i consentiments per a fotografies d'adults i menors.

Certificat de navegació segura SSL/TLS Doctor Endodoncista Agustín Alcántara, Dentista

Certificat de navegació segura TLS Doctor Endodoncista Agustín Alcántara, Dentista

Certificat de navegació segura TLS usant un nivell superior de seguretat, algorisme i xifrat que les pàgines web dels bancs CaixaBank i Caixa d'Enginyers.

Certificat de navegació segura SSL/TLS Victoria Westhead Solicitor Spanish Advocada

Certificat de navegació segura TLS Victoria Westhead Solicitor Spanish Advocada

Certificat de navegació segura TLS usant un nivell superior de seguretat, algorisme i xifrat que les pàgines web dels bancs CaixaBank i Caixa d'Enginyers.

Si us plau. Valora'ns:   5,0   ★ ★ ★ ★ ★

5,0   ★ ★ ★ ★ ★

Envia'ns el teu logo ARA

per a saber els teus colors corporatius i el nom de domini més adequat
Avui mateix et diem sense cap compromís quan tindràs el teu web:
En escriure'ns un correu electrònic autoritza la cessió de dades a tercers, la realització de perfils amb les seves dades, la remissió de comunicacions comercials i està acceptant la següent política de privacitat (complint RGPD 2016/679, LPDRU 1998 Capítol 29, LLIRU 2000 Capítol 36, LPCERU 2003 Nº. 2426 i LPCC AB-375).
Informació bàsica sobre Protecció de Dades (complint RGPD 2016/679, LPDRU 1998 Capítol 29, LLIRU 2000 Capítol 36, LPCERU 2003 Nº. 2426 i LPCC AB-375)

Responsable: [+info]
Finalitat: Gestionar enviament, recepció d'informació i prospecció comercial [+info]
Legitimació: Execució d'un contracte [+info]
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal [+info]
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional [+info]
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web: [+info]


Complim els protocols de seguretat i protecció de dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, Autoritat Catalana de Protecció de Dades i Datuak Babesteko Euskal Bulegoa

Pàgina web certificada legalment per Webscaparate CATALUNYA - Empresa experta en redacció de textos legals per a pàgines webs a Barcelona Pàgina web certificada legalment per Webscaparate CATALUNYA - Empresa experta en redacció de textos legals per a pàgines webs.

Aquesta pàgina web utilitza per a la seva tranquil•litat i protecció el certificat de seguretat TLS 1.2 amb protocol SHA-256 i xifrat RSA de 2048-Bit complint els Estàndards Internacionals de Seguretat Informàtica segons la Norma UNE-ISO/IEC 27001:2014 de Sistemes de Gestió de la Seguretat de la Informació (SGSI) i l'Institut Nacional de Ciberseguretat d'Espanya (INCIBE) superant en Seguretat Online als bancs CaixaBank, Crèdit Andorrà, Cajamar, Unicaja, Ibercaja, ING Bank, Wizink, Bankoa, Cecabank, Evo Banco, Liberbank, Renta 4 Banc, Selfbank i Bankinter. Desenvolupat per Webscaparate CATALUNYA | Publicitat online, Botigues online i Disseny Web Aquesta pàgina web supera en Seguretat Online als bancs CaixaBank, Crèdit Andorrà, Cajamar, Unicaja, Ibercaja, ING Bank, Wizink, Bankoa, Cecabank, Evo Banco, Liberbank, Renta 4 Banc, Selfbank i Bankinter: [+info]